bnnz Merhaba sevgili anneler 😊 haftamda grip oldum 😢 burnum çok fazla tikali ve doluu. cabucacık nasıl atlatabilirim bilgilerinizi i bekliyorum 🤦🏻♀️
yumukeller bnnz ıhlamur için, bal zencefil karabiber için, bide bol meyve tüketin. Bende emziren anneyim 1haftadir griptim bunları yapınca daha iyi oldum çok şükür
Nesliyazmazz bnnz bende gribim burnum sarıl saril akti ama hala tıkalı hala tıkalı. Tuzlu suyla mi yikamadim neler yaptım. Yok açılmıyor koku tat duygum yok resmen.
Aksoytetik bnnz merhaba geçmiş olsun. Benimde burnum tıkalı nefes almak ta güçlük çekiyorum. Doktorum okyanus suyunu önerdi bana istediğin kadar kullanabilirsin dedi. Doktorunuza sorup siz de kullanabilirsiniz
bnnz yumukeller 2 gündür dediklerinizi yapiyorum ama sanki bi degiisklik yok, birde zencefil bal midemi mafediyor 😢
yumukeller bnnz çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah bende işe yaradı ama değişiyor tabi bünyeden bünyeye
Acemianne27 Bende o durumdayım 4-5 gündür bol bol ballı ıhlamur içiyorum zencefil felan mideme dokunuyor