Mgestn Merhabalar, 5+4 haftalik hamileyim.Sizin asermeleriniz ne zaman basladi? Bir de bulantilariniz 🙂
Esra___ Mgestn benim de bulantım hiç olmadı ama normalde ekşi erik ve ekşi elma hayatta yiyemezdim deli gibi yedim ikisini de 😂
Yaseminentrk Mgestn Çok şükür 21 haftalık oldum hiç bulantım olmadı.. maalesef aşermem de olmadı. Aksine canım hiç bişey istemiyor, bende aşermeme oldu😬😬
Mgestn deletedmom351 Ay ne guzel 🙂 insallah bende oyle olurum da acaba bi gariplik mi var bende dedim 🙂
Hatunnn Mgestn genelde bulanti yasayanlar aserme durumu goruluyormus ama biilimsel olarak aserma diye bir sey yokmus 🙂
Sedacengiz Bende 1 kere çilek 🍓 aşerdim oda kışın ortasındaydı ve bulunuyordu 😂 ama ilk zamanlar oldu 8 9 haftalık iken felan
Hatunnn Mgestn bulanti olcak diye bir sey yok bu bi gebelik kesin sonucu degil ben 8 haftadayim bulantim yok cok sukur ama 8 den sonra baslayabildigi oluyormus nasip artik🙂
Mgestn Anneyimmm normalde de asiri kusan biriyim.yedigim yemek fazla gelince bile midem bulanir kusardim yani.benim bulanmamam ilginc 🙂