Yamiiien 5 haftalık hamileyim uyku sorunum var geceleri uyuyamıyorum , kasılmalar giriyor , yasayan varmı neler yapmalıyım ? 😞
Esra___ Yamiiien kasılma dediğin kaşık ağrısı mı yoksa bacağın falan mı ? Magnezyum falan baktır bence cnmm doktoruna da danış geçmiş olsun
Hatunnn Yamiiien bana doktor magnezyum verdi faydasini gordum diyemiyorum ama yavas yavas tesir etcek diye umit ediyorum
Yamiiien Esra___ magnezyum baktırdım güzel çıktı sonuçlarım değerlerimde sıkıntım yok ama agrılarım oluyor çok
EbruHcsnmz Baslarında cok sıkıntı cekmış bulantı olmazsa huzursuzluk oluyodu ates basıyodu şimdi cok sukur ıyıyız 16haftadan sonra yanı ıkıncı trımester hamılelıgın balayıymış gercekten bıtıcek senınkıde cnm sabır sadece🙏🏻
Yamiiien EbruHcsnmz bulantım oluyor o konuda maşllahım var tek sıkıntım agrım çok olması bu zamanlarımı atlatsam 🙏🏼
Esra___ Yamiiien rahim büyüdüğü için olabilir o zaman cnmm tabi biz doktor değiliz doktorun daha net bilgilendirir ilk haftalarda benim de bıçak batıyormuş gibi aniden ağrı giriyordu bazı günler 1-2 saat kasıklarım ağrıyordu hep normal rahim genişliyor bebek tutunuyor demişti doktor
Yamiiien Hatunnn bana da folik asit verdi bende daha çok zararını görüyorum doktora söylüyorum da suan daha kullanman gerek diyor ilerde faydasını görürürm umarım