Nisanurunannesi3850 Bende yaptirmistim hersey normaldi çok sükür tedirgin olmayın Allahın izniyle birsey cikmaz insallah🤲🏻🌸
Didemhalil Gardenya7 benim 2.6 ölçüldü çok korktuk ama kan sonucum güzel geldi 3 ve üzeri riskli dedi. Senin 2.3 daha düşük 2.5 sınır kabul ediyorlar. Perinatologa gitmeni tavsiye ederim korkmana gerek yok temizdir
Gardenya7 Didemhalil perinatolog bakmıştı zaten canım, sonra nifty test istedi onu verdim sonucunu bekliyorum bakalım inşallah o iyi çıkar 🤲🏻
Didemhalil Gardenya7 inşallah canım gonlunu ferah tut iyidir. Benim gönlüme kötü doladı hiç. Doktorum da başka teste gerek duymadı 2li testin doğruluk oranı %60mis
Gardenya7 Didemhalil inşallah canım Allah kimseyi evladının sağlığı ile imtihan etmesin sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah
Minikjelibonum Gardenya7 bunlarda norml nifty normal gelir cnm. Bnide ensede korkuttular nifty ve kanım iyidi detaylıdada sorunum cıkmadı. Datısı başına. Kanların hormonların iyi🧿
Seyda08 Bugun bende yaptirdim ense kalinligi vs hepsi cok iyi dendi. Kan sonucumu haftaya alicam. Detaylida herseyi normal cikip kanda skntisi cikan oldumu🙄