saSinemTeker Kızlar Bebek arabası olarak hangi modelleri seçtiniz yada kullananlar hangi model tavsiye edersiniz
Tgcomer saSinemTeker Kraft fit aldım travel sistem eylulde dogumum kış gırcek evde kullancam bi sure 🙂
HicranKzn Beneto bt travel aldık yarın gelicek çok şirin ve kullanışlı görünüyordu çok düşünmeden onu aldık az yer kaplaması önemliydi
deletedmom351 Cenkerim Tabii beğenen ve memnun kalan çok olduğu için ve birebir gördüğüm için alacağız.
Cenkerim deletedmom351 bende dusunmustumde on tekeri 2 ayda kirildi yazan o kadar cokki kafam karisti
Cenkerim MerveErdalKam bugun cok arastirdim yorumlari tek tek okudum ama o araba icn kotu yorum yapan yok sadce kargodan kaynakli tentesi yamulmus bazi kişilerin
MerveErdalKam Cenkerim ayy zaten zor karar vermiştim acaba bu sorunsalla e bebek ilgileniyo mu bilginiz var mı
Cenkerim Benim arastirmam sonucu 900 tl gecmeyen traveller wellgro q3 , e bebebkdeki canyon,baby care 650,yoyko-luxury bunlar guzel gibi kullanici yorumlarina bakinca
gizem_gzm MerveErdalKam biz e bebekten joie marka litetrax 3 aldık rengi yoktu Merkezden Mağazaya istettik eve de gönderebiliriz dediler ama biz ne olur ne olmaz diye mağazaya gelsin burdan alalım dedik görüp almış olduk siz de öyle mağazaya isteyebilirsiniz yani
saSinemTeker Bende çok gezdim baston travel var onları tavsiye eden çok oldu hafif ve uzun ömürlü diye
Sedabezirkan Baby2go nun arabalarinin kumas ve demirleri inanilmaz kaliteli ve sağlam.aldigimoz modelin adini bilmiyorim ama e bebek te 1559 ye yakin fiyati su an. İnanilmaz begenwrek ve icime sinerek aldim.aylardir bebek arabasi bakiyorduk