Mercii35 Kızlarr hadi bir birimize yardımcı olalım İzmir’de bildiğiniz güzel özel hastaneler ve doktorları bu postun altına yazarmısınız
karsiyakalianne ozgeya benim doktorum da kendisi ben de çok memnunum doğumunuzda da sakin miydi benim doğumum çok yakın ve çok endiselerim var ancak kendisi doğumla ilgili pek konuşmuyor şimdilik.
baby3_ Mercii35 2 yıl önceye kadar dokuz eylül infetilite anabilim başkanı erbil doğan var çok iyidir işinde. Şuan özel kliniği var tek geçerim
Eda_eyrc minnoscan bende 35 haftalığım. Doğum için çınarlı onur aldemire gitmeyi düşünüyorum. Acaba kabul eder mi ? Bi bilginiz war mı
minnoscan Eda_eyrc hiç bilmiyorum ben 28 haftalık başlamıştım🤷🏻♀️Kabul eder diye düşünüyorum ama isterseniz instagramdan bi mesaj atın kendisine kesin olsun. Kullanıcı adı Dronuraldemir
Eda_eyrc minnoscan siz memnunmusunuz peki doktordan. Bende gidenlerin yorumu üzrine gidicem. İnstagramdan yazarsam cewap werir mi?
sibel20 Mercii35 can hastanesi irfan Özer’e gidiyoruz; herrandevumuzda herseyi biz sormadan detaylı bi şekilde anlatıyor. Bilgisini, hastaya yaklaşımını , üslubunu seviyorum. Tavsiye ederim
ozgeya karsiyakalianne doğumda da aşırı sakin ve motive edici. Sayesinde çok güzel bir doğum yaşadım. Önceden doğumla konuşup boşu boşuna germez insanı😁 benim riskli hamileliğim ve sorunlu doğumuma rağmen çok güzel bir süreç yaşadık kendisiyle
minnoscan Eda_eyrc evet ben memnunum sormama gerek kalmadan herşeyi anlatıyor kibar ilgili biri hatta bugün kontrolümüz vardı sizin için de hemşiresine sordum doktor kabul eder mi 35. Haftada diye riskli bi durum yoksa alıyor dedi