OzgeSahin2 Kizlar bebegimin cinsiyetini kesin olarak bilmiyorum hamile oldugumdan beri ruyamda kiz bebek goruyorum bugunde kiz bebek emzirdigimi gordum 🤭Sizce kiz midir
Cesurun_annesi OzgeSahin2 benim bebeğimin ki belli değildi bende doğum yaptığımı ve bebeğimin sünnet ettiklerini görmüştüm oysa hep kız hissediyordum ama sonra öğrendik ki erkekmiş rüyam çıktı benim
Bussraayy OzgeSahin2 bende ilk hamile olduğumu bilmeden önce erkek bebeğim olduğunu görmüştüm öyle öğrendim ve sürekli gördüm ama kızım oluyor 🥰
bgm44aym Ben de hep rüyalarım da ben beyaz tenli simsiyah gözlü nur topu gibi bebekler görüyorum canım 2 li tarama testi yaptırdım doktor sadece tahmin etti şimdilik 3 aylık + 5 günlük hamileyim Kız bebek dedi benim o anki mutluluğum tarif edilemez di :)
Aynurtatar OzgeSahin2 bende hamileliğimin başından itibaren hep erkek bebek emzirdiğimi ve doğurduğumu gördüm, fakat rüyamın tersi çıktı kızım olacak inşallah 🥰
Dilara1503 OzgeSahin2 ben erkek görmüştüm ve emziriyordum oğlum olacak Allah’ın izniyle inşallah senin de gönlünde ki olur 😊🤗