NesssE Merhabalar normalde haftada iki iç kez balık tüketmemiz gerekiyormuş 13 haftalık hamileyim balık yiyemiyorum bunun yerine omega 3 kullan diyen doktorlar var sitelerde. Şu anda doktora da gidemiyorum. Kullandığınız bi omega 3 markası var mı
Busra34ybg NesssE canım doktorunun önerdiğinden başka kafana göre kullanma her ilaç herkese iyi gelmeyebilir aile hekimi banada vitamin ilaçları yazdı ama doktorum suan onlara gerek yok diyip kullanmamamı önermedi doktoruna danışmadan bisey yapma derim
esraizmirli NesssE benim doktorum “Best Vm1” önerdi onu kullanıyorum ücret olarak pahalı ama içerik olarak zengin baya doktorunuza bir danışın ama herkese farklı verirler çünkü
Rumeysa65 NesssE ben ocean mummy kullanıyorum 32 haftalığız şimdi doğumdan sonra 3 ay da kullanmaya devam edicem lohusalıkta çok iyi geliyormuş lohusalık depresyonunu azaltıyomuş
Mineust NesssE c vitamini almana gerek yok portakal mandalina limon kivi o tarz meyveler ye bence bol bol. D vitaminide ben almadm hiç kan degerine göre verirler onu ama hapla alacagına bikaç saat güneş ışını al bence daha iyi
NesssE Eşim pozitif ben iyiyim ama bana da geçer mi geçti mi olacak mı diye düşünüyorum. Çabuk atlatmak adına da vitaminlerle desteklemek istiyorum nolur nolmaz diye
haticekzgc Easyfishoil kullanıyorum ben balık yiyemiyosan kesinlikle öneririm tadı çok güzel hiç zorlanmadan yersin
demir_dilek Ben OMEGA ROYAL kullanıyorum doktorum vermisti, fiyatı biraz pahalı ama havyar katkılı olduğu için piyasanın en iyisi olduğunu söyledi
softi2 Bana doktorum yazdı balık yağını bebeğin gelişimi ve hastalıklara yakalanma riski azalması için balık yağı önemliymiş easyfishoil kullanıyorum düşündüğümden daha iyi tadını falan beğendim öneririm sana da