Irmakkk01 Tospikveannesi güzel günlerini görmen dileğiyle kuzum böyle güzel bir doğum da başımıza inşallah amin🙏❣️
Tospikveannesi Irmakkk01 çok teşekkür ederim canım🤗Rabbim kolay ve hayırlı bir doğum nasip etsin hepinize inşallah🤲🏻😘
Anne18 Tospikveannesi yaaa bende normal istiyorum allahın izni ile acımasından çok korkuyorum o an rabbim herkese yardım etsin inşallah
Tospikveannesi Anne18 Hiç korkma canım Rabbim yardım ediyor ve inanki dayanılmayacak bir acı değil😊Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah🙏🏻
Tospikveannesi Lalesen inşallah canım 😊Rabbim hayırlısıyla kolayca yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah🙏🏻
Tospikveannesi Neslihanmetin inşallah bu gece gelmeye karar verir meleğin ve hayırlısıyla kavuşursunuz🤗🙏🏻
Esra_Omer_21 Tospikveannesi ay maşaAllah diyelim gözünüz aydın ☺️darısı bizim başımıza olsun inşaAllah🤭bugüne kadar okumuş olduğum en güzel doğum hikayesi diyebilirim.🥰
Tospikveannesi Esra_Omer_21 Allah razı olsun canım🤲🏻Darısı tüm hamile arkadaşlarımın başına hayırlısıyla inşallah😘
Nermin96 Ben tami tamina 14 saat dogumhanede sanci cekdim suni sancida verildi ise yaramadi simdi kismet olursa 2ci geliyor henuz 2 aylik artik korku geliyor ya yine ayni olursa diye
Tospikveannesi Nermin96 Allahın izniyle bu defa daha hızlı ve kolay bir doğumun olur inşallah canım🤲🏻
Elifteacher Tospikveannesi maşallah ben de 39a girdim darısı başıma inşallah. Allah bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Böyle olması için son ay neler yaptınız onu deyin 😅
Tospikveannesi Elifteacher Amin inşallah canım🤲🏻Darısı başına😊açıkçası hiç bir şey yapamadım canım yürüyüş bile kısıtlıydı pandemi yüzünden tek yaptığım az uyudum ve sürekli evde hareket halindeydim sil süpür yemek bulaşık gibi😃