Merhabalar arkadaşlar bende doğum hikayemi yazıyorum sonunda 😄oysaki bu hamilelik hiç bitmeyecek gibi gelirdi😬
Yaklaşık 1 aydır yalancı sancı dedikleri sancıları yaşıyordum. Ama NST de sancı çıkmıyordu doktorum 40. Haftada olmazsa suni sancı ile doğumu başlatırız demişti. 39+4 teydik o gün kendimi oldukça halsiz ve iştahsız hissediyordum. Üstelik 2 dk ya bir de idrar yapma isteği oluyordu. Saat gece 00.30 gibi uyuyabilmişim 😊ama saat 03.00 gibi hafif bi ağrıyla uyandım hani idrarınızı tutarsınızda sancı yapar ya öyle😬eyvah dedim şimdi altıma yapacağım hemen tuvalete gitmeliyim derken yataktan kalkamamıştım henüz ve altıma yaptığımı sandım😱kalktım ve idrarıdımı tutmaya tuvalete yetişmeye çalışıyordum ki bunun idrar değil suyum olduğunu anladım😁çünkü tutamıyordum istemsizce geliyordu hemen eşime seslendim kalk ben doğuruyorum diye😂o sırada lavaboya girdim suyumla beraber hafif kanamada görünce tamam dedim bugün alıyorum meleğimi kucağıma🙏🏻Hemen duşa girdim saçlarımı taradım eşyalarımı aldık ve yola çıktık bu arada doktorumla sürekli telefonda iletişim halindeydik. Hastaneye girdiğimde doktorum ekibini bilgilendirmiş ve beni bekliyorlardı odaya aldılar ve açılmaya baktılar ebe şok oldu çünkü açılmam 7 cm idi😄bense gayet normaldim ağrım vardı evet ama çok hafif dayanılmayacak gibi değil yani hemen yatışım yapıldı odama çıktım bu sırada lavman yapıldı ve doktorum geldi herşey yolundaydı desteklemesi açısından suni sancı takılmasını istedi henüz 10 dk olmuştu suni verileli doktorum bir kez daha bakalım açılma ne kadar oldu dedi ve şok😱bebeğim geliyordu 10 cm olmuştu doğumhaneye zor yetiştik😄toplam 3 ıkınma sonrası meleğim kucağımdaydı🙏🏻🙏🏻
Hiç korkmayın herşey kendiliğinden ilerliyor ve sonucu mükemmel oluyor üstelikte öyle dayanılmayacak ağrılar ve acılar değil ben toplam 1 buçuk saatte kavuştum yavruma darısı sizlerin başına inşallah hızlı ve kolay doğumlarınız olsun🙏🏻🙏🏻