Burcu3506 Burcu-2910 yok dış gebelik mi diye endişe edildiği için bana bakılmıştı kürtajdan sonra hala değer artacak mı diye
Burcu-2910 Burcu3506 ben kürtajdan sonra gitmedim benım bebeğimin kalbı durmuştu yanlız normalde 12 haftalık olması gerekiyordu ama 8 haftada kalmıştı
Mom433 SimayK benim arkadaşım ve esimin ailesndem kuzeni geçirdi dış gebelik 6 snra gebe kaldılar birinin kızı oldu birinin oğlu bende 3 kere kaybettim kalbi duruyor merak etme bir gün olucak 😊
minik0507 SimayK canim o igneden bende vurulmustum dis gebelik gecirdigimde. 2 tane vuruldum birni birgun 2. Sini ertesi gun. 2. İgneyi vurulduktan 1 2 saat sonra evde tuvalete gitmistim tam onsirada dusuk yaptim oyle sonlanmisti
SimayK minik0507 carsamba günü vurundum iğneyi hala ne bir ağrı ne bir kanama hiçbirşey yok bu carsamba tekrar kan testi yapacak bir hafta sonra gel dedi. Ama bende hiçbirşey olmadi neden anlamiyorum
minik0507 SimayK bi doktorunada gozuk canim dis gebelik bosverilcek bisey degil allah korusun. Ben bildigin dogum sancisi cektim dusuk yaptim dustugunu hissettim tuvalette korkudan agladim hatta esim ve teyzem kostu hemen yanima noluyo diye. Muhakkak bakil
balperisi_71 SimayK dış gebelik tüplerde oluştuğu için tiplerine zarar gelebilirdi erken müdahale iyi olmus kaç ay korunma verdi.mtrx mi vurduler
SimayK balperisi_71 henüz birşey söylemedi evet öyle biseydi ilaç kanser tedavisinden kullanılan iste. Carsamba tekrar gidicem betanın düşmesi lazim galiba ama bende hala hic kanama felan olmadi yani nasi olacak