Zeynepekr Girlpowerbabe Ay aynısı geldi aklıma bende maksimum bir ay kullanabiliyorum eriyip gidiyor zaten 🤷♀️😃
halitefe Ezgicann bende Venüs kullanıyorum canım valla ağdayada cesaretim yok bide kasılmamı tetikler falan diye korkuyorum böyle böyle idare edicem artık
Mommtobee sukayhanacar lazerden sonra veya lazer sürecinde kılları kökünden koparınca süreç tersine dönüyor bende öyle oldu bebekten sonra tekrar gideceğim siz de bence yaptırmayın hiç artabilir gene
sukayhanacar Mommtobee ablam güzellik salonu sahibi olduğu için sıkıntı yok canım her şeyimi o hallediyo
Cemrenur Ezgicann toz gibi işte suyla karıştırıp krem kıvamına getirip sürüyorum 5 dk sonra yikiyorum
Hope8 Ezgicann Ben lazere gitmiştim o yüzden çok cıkmıyor venüsle alıyorum bende zaten çok hassas kaşıdığımda bile direk kanıyo o yüzden ağdaya gerek duymuyorum zaten pandemi döneminde gidilmez ☺️
kbrMEVA Ezgicann ben ayda yapıyorum cam sakızı geçen ay agda makinasi yola boncuk agda aldım aynanın karşısına geçiyorum alıyorum ohh mis bu zamana kadar hiç jilet vurmadım ilk hamileliğim dede öyle yaptım bundada
Cemrenur Burcumtlg aynen jilet gibi kalın çıkmıyor normale dönmeye başladı bende tüyler. Sadece jilet kullanmıştım şimdiye kadar çünkü.
Baybymucize Girlpowerbabe aynen bende öyle virüs var kuaföre gidemem ağda da bende kötü etki ediyor jiletle daha iyi
Beyzasya 3 senedir jilet kullanıyordum bigün tak etti artık kendim ağda yaptım kuaföre filan gitmedim utanıyorum 🙄 elim de alıştı 5 aydır kendim yapıyorum. Tabi ilk jilet ten agda ya dönüşüm felaket ti Allah canımı aldı desem yeridir. 😑