tubiii0106 Vitamin ola4ak ne kullaniyorsnz hanmlar kis geldi malum insan hasta olmak istemiyor bagisiklimgizi guclu tutacak hamilelik donemnde ne kullaniyorsnz bnde bgun alcam da fikir istiyorum
Eoyk tubiii0106 benim doktorum bana innate verdi devlet karşılamıyor fakat içinde balık yağı falan da var ben çok memnunum tavsiye edebilirim
Edizinannesii tubiii0106 ben folik asiti bıraktığım andan almoni isimli multivitamini kullanıyorum 36. haftaya gircem doğuma kadar devam dedi doktor
yagizefeninannesi tubiii0106 Ocean Mummy omega 3 multivitamin kullanıyorum ben canım, doktorumun önerisi, bence doktoruna söyle ona göre kullan
Sermec27 tubiii0106 en başından beri ocean mummy kullanıyorum gebelik öncesi de kullanıyordum su an 6 haftalık hamıleyım devam da edeceğim
Leyla2020 tubiii0106 folik asidi biraktigimdan beri multivitamin olarak vinalac kullaniyorum. Bu hafta da Osteocare kalsiyum, magnezyum, D vitamini ve çinko iceren takviyeyi aliyorum.
LamRa tubiii0106 bende ocean mummy bide gyno ferro sanol bunları yazmıştı doktorum 1 ay oldu kullanıyorum.
redcakra Balık yağı kullanıyorum bağışıklık sistemini güçlendiriyor benimkinin markası easyfishoil diğer markalara göre daha iyi bence paketlemesi tadı jel olması çok iyi
oyacann Ben takviye aliyorum balik yagi cok faydaliyms doktoruma sordum o söyledi marka olarak easyfishoil onerdi ifos onayı varmis onu kullaniyorum
pelinanne Bende çok korkuyorum hasta olmaktan balık yağı hem hamilelikte alınması gerekiyor hemde bağışıklık sistemini güçlendiriyor bende kullanıyorum markası easyfishoil,alacak olanlara tavsiye ederim çok memnunum🙏🏻