_Ftma_ Kac gündür 3 saat uykuyla duruyorum uyandigimda dalamiyorum tekrar uykuya sizde durumlar nasil uyku problemo varmi ?
Matmazelilii _Ftma_ Malesef aynı durumdayım uyuyamıyorum ya da bir iki saat uyuyorum uyanınca da bi daha uyuyamıyorum 🤦🏻♀️
MystryYYy _Ftma_ malesef bende saat basi kalkiyorum. Zar zor daliyorum simdi namaza kalktm ama daha uyuyamıyorum 🤔
Smctn _Ftma_ aynı durumdayım malesef gündüz hiç uyumuyorum gece 12 de yatsam 3 gibi uyanıyorum sonra sında uyku yok yatakta dön dön sabah oluyor
Mervetekmn _Ftma_ bende öyle uyanıyorum sürekli rahat yatamıyorum sabahları mıde ağrısı yanması ne şurup ne salatalık bişe gecırmıyo kıvranıyorum hala 30+6 Haftam
Mommy- Bende aynı durumdaydım, gece defalarca kalkıyorum uykuya dalamıyorum. Sağ tarafıma yatıyorum 2 dakika sonra rahatsız olup sol tarafa dönüyorum sonra öyle de rahat edemiyorum, uykular haram oldu 🤰🏻
2020ARALIK Bende dün uyuyamadım tam dalacam pat gözümü geri açıyorum sanki alarm kurulu gibi yada diğer tarafıma dönesim geliyor 🤢 ne güzel geçmişti bayadır uyuyodum kabus geri mi geldi 😁
Hifa38 Bı uyku geliyo uyuyorum bı kaç saat sonra hiç yok 36. Hftm artık o kdr agirlastim ki belim ağrıyor durmdn WC 🤦🏼♀️
127700 ben de 36 haftadayim en fazla 3 saat uykuyla gunu geviriyorum sirt agrim cok surekli tuvalete gidiyorum.yoruldum bu uykusuzluktan keske bi caresi olsa