Asyaablaoluyor Hamile olduğumu daha yeni öğrendim beta değerim 403 çıkmıştı 3 gün oldu öğreneli adetime 2 gün var ve benim adet olur gibi kanamam oluyo başına gelen varmı gidip tekrar beta değerime baktırmammı gerekiyor şimdiden teşekkürler
Rabia95 Asyaablaoluyor adet kanaması gibiyse doktora git derim, kahverengi kanama genelde yerleşme olur. Kırmızı kan için hastaneye görünmek gerekir, umarım üstüne görüyosundur
zeyzey95 Asyaablaoluyor kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsin bu durumda kürtaja gerek olmaz. Ama mutlaka tekrar beta baktır kimyasalsa düşmüştür yükseldiyse yerleşme kanamasıdır yada düşük tehlikesi falan olabilir beta yükseldiyse doktora git düşük önleyici iğne ilaç verir muhtemelen
Abece Bana da olmustu onceki gebeligimde adet kanamasi gibiyse doktora gorunmelisin hemen ben düsük yapmıştım insallah bi sorun yoktur sende canim 😔
Asyaablaoluyor Abece bende ondan korkuyorum inşallah öyle değildir hayırlısı olsun peki bu haftada düşük yaptığın zaman kürtaja gerek kalıyormu
Asyaablaoluyor Abece bende ondan korkuyorum inşallah öyle değildir hayırlısı olsun peki bu haftada düşük yaptığın zaman kürtaja gerek kalıyormu
Abece Asyaablaoluyor kürtaja gerek yoktu bende en iyisini doktorun bilir tahlilini tekrar yaptir duruma gore doktor soyluyor zaten gecmis olsun canım