Tarih gelip çattığında sabah erkenden uyanıp namaz kıldım, ister istemez uyuyamadım… eşim ve ablamla birlikte tüm eşyalarımızı alıp taksiye bindik, hastanemize geldik odamıza yerleştik süsledik sonra doktorum geldi nasıl olduğumu falan sordu, sonra ameliyata girmek için beni hazırladılar, ben ameliyata girerken çok duygulandım… ameliyat sırasında oradaki kişiler beni çok sakinleştirdi hepsi iyilerdi, derken birden karnıma basıldığını hisseettim 1 dk geçmeden kızımın ağlayışını duydum ve orada ben de ağladım, silip kurulayıp yanıma getirdiler okadar öptümki, sonra benim yanımdan alıp temizlemeye götürdüler, daha sonra benim işlrimi de bitirdiler, ameliyattan çıktım kapıda eşim vardı. Ablam bebeğimle ilgilenmeye gitmişti, eşimi görünce daha çok duygulandım, o da aşırı duygulandı, sonra odaya geçtik bana bir takım şeyler yaptıkar karnıma kum torbası falan karnıma bastılar, sonra elleriyle özel bölgeme baktılar uyuşuk olduğum için hissetmedim… sonra beneğim geldi çok ca öptüm sarıldım… emzirmeye başladık, daha sonra uyusuklugum gldlnce agrilarim çok arttı ve ben ağladım, hatta bayağı ağladım ilaç falan yaptılar iğne yaptılar, derken akşam oldu yürüyüşe kaldırdılar ben çok yurumek istedim, erkenden gazımı çıkarıp eve gitmek için ki öylede oldu sabaha karşı gazımı çıkarttım o gün taburcu oldum evimize geldik şuan herşey yolunda rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin, sezeryanlara önerim ameliyattan sonra aşırı sade kahve ve aşırı su için.. hoşçakalın 🌸🌸🌸