Melikeeslemm Kızlar ayın 20 sinde hastanede 2li test randevum var ama daha önce orda yaptıran var mı ? Detayli bakıp ultrason kağıdını veriyorlar mı ? Size açıklama vs yapıyorlar mı ? Memnun kaldınız mı ?
Melikeeslemm Babymmm MHRS uygulamasından normal kontrolüm için randevu aldım salı günüydü gidip muayene oldum sonra perinatolojiye yönlendirip 2li test randevusu verdiler.
Babymmm Melikeeslemm arada n kadar zaman vardı acaba n zamana verdiler yani randevuyu ben ikili oldum ama detaylı için gitmeyi düşünüyorum
Melikeeslemm Babymmm canım şansıma pazar günü gece giriş yaptım MHRS ye salı gününe randevu verdi.Ama sakın 5 dk bile geç kalma randevu alırsan bakmıyorlar.Ben trafik yüzünden 10 dk geç kaldım doktor son hastamsin dua et yoksa 2 dk bile geç kalsan almıyoruz dedi. 🙏
Babymmm Melikeeslemm şanslıymıssın 🥰👍🏻 Canım kadın Doğumdan diğer bölüme randevu verirken kaç gün sonraya verdiler peki
Melikeeslemm Babymmm 3 kasimda gittim 20 kasıma randevu verdi eğer haftada göre boşluk varsa ayarlama yapıyorlar.