Merve2863 Ilksen canım Mehmet ağar muayene ücreti ne kadar ? Ve doğum için bilgi verip seni yönlendirdi mi
PolatSevda Bülent sezgine gidip cinsiyet tahmininde bulunup sonra yanıldığını söylediği oldumu aranızda
Vosvolicee 92anne92 Çevremden duyduğum kadarı ile Bülent Sezgin benim için kasap resmen. Tanıdığım yanında normal Doğum yapan yok. O yüzden asla gitmeyi düşünmedim ve memnun olmayanda çok
yasemin333 Vosvolicee genellikle sezaryen yapıyormuş zaten sezaryen yanlısıymış ama sezaryeni çok iyi diye duydum normal yapamayacaklar için iyi olabilir.
Nesli123 Vosvolicee genelde sezaryen düşünenler ona gidiyor ondan bence, bana normal doğurabilirsin dedi mesela ama ben korkuyorum o yüzden emin olamadım 🙄
kartanesi_63 Vosvolicee evet ben çok pişman oldum tavsiye etmiyorum asla. Siz hangi dr a gidiyorsunuz
Buglem_Durum1 Zynpasln evet ama doktora göre değişiyor mu bilmiyorum imran hanımın doğum ücreti 2000 lira
PolatSevda Nesli123 aynen ben kendi isteğimle sezeryan oldum çok şükür erkende toparlandm 2.gebeliğim yine gidiyorum memnunum sadece bişey sormadan söylemiyo konuşkan değil
Nesli123 PolatSevda evet biraz öyle ama sanırım yapısı öyle Bi sorun yoksa çok ayrıntı vermiyor, ben de gittiğimde yazıyorum soracaklarımı unutmamak içşn soruyorum öyle😅