Tugce0158 23+3 hamileyim galiba soguk aldım burnum tıkandı kızlar nasıl atlatabilirim neler yardımcı olurmusunuz.
prenses_annesii2603 Tugce0158 canım uyudugun odaya kabuklu soğanı ortadan kes gripi kaldırır nane limon ıhlamur icebilirsin sarımsak bı diş yut biseyin kalmaz
livasmomm Tugce0158 kendini sıcak tut günlük c vitamini ve d vitaminini eksik etme kışı grip olmadan atlatırsın ben öyle yapıyorum takviye vitamin iyi oluyor
Tugce0158 prenses_annesii2603 Hemen yapıcam çok teşekkür ederim kötü oldu o kadar esirgemiştim kendimi 😔
Tugce0158 livasmomm Normalde d vitamini için desiferol kullanıyorum ama C vitamini için bi takviye bilmiyorum doktorunuz mu önerdi acaba kullandığınız vitamini
livasmomm Tugce0158 yok d vitaminini saglik ocagindaki gebe takibini yapan ebem den aliyorum ucretsiz ama c vitaminini kendim aldim nutriway markasi gebeler kullanabiliyor hamile kalmadan da kullaniyordum korona belasi var diye grip olmamak icin birakmadim devam ediyorum dr a sordum kullanabilirsin dedi
MaviMasal Bende boğaz ağrısı, burun tıkanıklığı, hapşırık vardı. Mandalina, portakal, limon, ıhlamur ile geçirdim.
Tugce0158 MaviMasal çokkk teşekkür ederim Rabbim hepimizi korusun inş hasta olanlarımıza şifa versin 🤲🏻