Gul616161 Multikistik over demek yumurtalıklarınızda birden fazla yumurtanın aynı anda cogalıp yumurtalıklarınızda sungerimsi bir yapı olusturması demektir. Boyle bir bilgi buldum.Ama tedavi edildiginde eski haline donebilecegi yaziyor.Yani polikistik gibi bir sendrom degil.Poliskistikle birbirine cok benziyor.Tek farki sungerimsi yapi olusmuyor sadece yumurta uretiyor ama catlamiyor bebek icin.Ve adete donusturuyor.Polikistikte de tedaviyle gebe kalinir diyor.Ama kendiliginden olma olasiligida var benim kendiliginden oldu cok sukur.Biraz uzun suruyor ama Rabbimin elinde.Ben tedavi gordugum halde olmadi.Cok fazla bebek icin tedaviye yuklenmemenizi tavsiye ederim daha fazla strese sokuyor ve engelliyor.Ilacla cok fazla vakit kaybetmeyin bi kac denemeyle olmazsa asilama felan deneyebilirsiniz.Benim 2 yil sonra kendiliginden oldu.Doktorlar her zaman en kotusunu soyler,Bunu kafana cok takma.Her zaman %99 derler hic birseyin garanti yok.%1 ihtimal kalir geriye.Ve Rabbim ol derse olur.En buyuk dusmani stres,kilo eger kilolu degilsen de asiri zayifsan saglikli olman gerekir.Saglikli yaşaman gerek.Ben adet duzensizligi yasamiyorum.Bunun icin proflardan bilgi almani oneririm.