26_26_26ggg Halimecan yok cnm sen öyle düşünme birde doktorun iyi diyorsa kimseye bakma yani sonradan bebek kilosu artışı da çok oluyor zayıf diye düşünme
Gayeninannesiyesim Halimecanl İyi mi sizce diye soruyorsunuz tam yorum yapacağım diğer yorumunuzu goruyrum “ağzı olan konuşuyor insan korkuyor” yazmışsıniz o Zaman neden soruyorsunuz iyi mi diye ben az buldum kilosunu bebeğinizin ama önemli olan doktorun ne dedigidir
Halimecan Gayeninannesiyesim siz olayı yanlış anlamışsınız aile çevresinden bahsettim haddini bil düzgün konuş hatsiz
Kayarozlem8023 Halimecan 31 haftada benim oğlum da 1636 gr Dı doktorum iyi dedi hatta.1 Hafta sonrasında 1700 olmuştu fazla almamıştı ama iyi demişti bazen ultrason yanlış ölçebildiği için ve 3100 gr doğdu minişim
Ahsenimveben Halimecan inanın hic takıpta kafaya dert etmeyin 35 . Haftada girdim Haftada Bend e boyu kısa dedim kendime 32. Cantim idi dr. Iyi diyordu tabi Haftada birden 42 cantim oldu şaşırdım ki olanı da bu yani bebek son zamanlarda birden gelişiyor ki en fazla gelişim evresi gebelik cağında oluyor zaten
Rmysa23 Halimecan en son 31+3 de gitmiştim hastaneye. Boyu 44 cm kilosu da 2350 demişti doktorum canım
Camurcu Halimecan canım ben 28 haftalikken gittim 1500 gr di 31 de gidicem bi daha. Ama bizimkisi en baştan beri önden gidiyor zaten doktorun iyi dediyse başkalarıyla kıyaslama