busbus35 Kokusu bana ağır geldiği için almiyoyorim ama başka zararı olurmu bilemedim ama ağır geliyor kokusu alerji yapior burnum akıyor kokusundan parfüm e de öyleyim ♥️🙏 😇 😁
MaviMasal Zararlı diye biliyorum ben. Normalde de kokulu ped, günlük ped, tuvalet kağıdı kullanmıyorum. Mantarı tetikliyor diye biliyorum.
ysms19 mrvears içeriğindeki kimyasallardan dolayı kokulu günlük ped, normal ped veya tuvalet kağıdı kullanmıyorum. Kokulu tuvalet kağıdı kullanan arkadaşlarım varsa ve özellikle kız çocukları varsa kesinlikle uyarıyorum. Ne yazık ki sebepsiz kısırlığı tetikleyen şeylerden birisi. Eski çalıştığım hastanedeki kadın doğum hekimi beni bu konuda uyarmıştı. Unutmuyorum. Kızım olacak ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum.
theAna mrvears vajinal mantara, enfeksiyona sebep oluyormuş bu tarz şeyler. Kokusuz düz tuvalet kağıdı kullanılması öneriliyor genelde.
bebegim_28 mrvears ilk haftalar kokusu miğdemi bulandırıyordu odan kullanamadım ama sonrasında hep kullandım hala da kullanıyorum 39 haftalık oldum sıkıntı olmadı belki kişiden kişiye değişir ama
Habilovs mrvears biz kokulu kullanıyorduk ama alerjimiz oluyodu ara sıra kimyasal sonuçta eşim dediki gel kokusuz alalım bu sefer hakiketende kokusuz kullandığımızdan beri bir şey yok,
H-melek mrvears vajinadaki pH dengesini bozduğu için pek tavsiye edilmiyor Ama zaten paketi açınca bir süre sonra kokusu uçup gidiyor, emin olamadım
[silindi] mrvears ben kokulu degil, normal tuvalet kagidi bile mumkunse kullanmiyorum. Beyazlatilmamis, agarlasitirici kullanilmamis almaya calisiyorum. Ayni dikkati firin kagidi, kagit havlu vs de de gosteriyorum mumkun mertebe