Gul-akb-2018 Kızlar D vitaminine kaçıncı haftada başladınız ve değeriniz kaçtı. Bende hiç belirti yoktu geçen tahlil yapıldı 14 çıktı damla kullanmaya başladım 26 haftalık hamileyim geç değil demi bebeğim için bu haftada kullanmaya başlamam
ysms19 Gul-akb-2018 ben doktoruma kendim hatırlattım kullanmadığımı. Değerlerime bakıldı ve gerçekten düşükmüş. 33+0 oldum bugün. İlk dozu dün aldım. Geç kalmış değilsiniz 🌸
MihricanA Gul-akb-2018 13. Haftaya kadar kullandım kokusuna dayanamadigim icin devam edemedim 29. Haftada sağlık ocaginda tekrar yazdılar kokusuz olan yag seklinde 10 damla iciyorum bende ilk verdiklerinde 2 damla iciyordum ama geri çıkarıyordum kokusu iğrençti
livasmomm Gul-akb-2018 12. Haftadan itibaren hala kullanıyorum 2. Şişedeyim gunde 10 damla agzima damlatiyorum ucretsiz veriyor saglik ocagindaki ebe 27+4 haftalık olduk biz
SeymaK Gul-akb-2018 benim hamilelik öncesi düşük olduğu için hamile olmadan kullanıyodum şuanda da devam ediyorum solgar d vitamini hapını içiyorum 100 tane var içinde 3 ay gidiyo