_Mother_ asyaninannesii valla hep uzanıyorum uyku tutmuyor ne yazık ki saç konusuna hiç gelme yaa benimkiler 2 renek olmuş inan 😂😂 evin içinde hep bijama dağınık saçlarla geziyorum kendimi tam saldım dar kıyafetler geyinemediğim için zaten bunalımdayım
asyaninannesii _Mother_ giyme cnm zararlı bebise bende kendim bakımsız olunca kötü hissediyorum kendimi 😂😂
_Mother_ asyaninannesii o konularda zaten eşim hiç rahat bırakmıyor bir yere gideceksek geyiniyorum fark etmeden çıkim diyorum direk fark ediyor git değiş diyor zavanlı çocuğumu daraltma diyor 😂😂 adam hep hamile geyimi aldı onalrı bile büyük beden aldırdı düşün 😂
_Mother_ asyaninannesii aman çocuklar büyüsünde biz zaten çok güzeliz bakım dediğin bir gün zaten 😂 para verdikten sonra hal oluyor 😂
_Mother_ asyaninannesii Allah onalrı da başımızdan eksik etmesin inşallah 🤗 başından beri erkek hissediyordum hep ismine de Ali Asaf diyorum baktım dün gelmiş diyor ki Suat Can olacak 😂😂 kendi ismine can eklemiş tamam dedim sen istersen olsun dedim 😂
asyaninannesii _Mother_ 😂😂alı kocamın ismi 😂😂çok güzel isim seçmişsin esinin ismi pek uyumlu olmamış 😂
_Mother_ asyaninannesii aynen eşimin pek olmadı 😂 zaten koymaz çekinir çünkü ama ben kendi dediğimde kararlıyım rüyamda da gördüm doğum katmıştım erkekti Ali Asaf diye hitap ediyordum bakalım son dakika sürpriz olmaz ise
Aslina Asx rahim filmi ağrılı bir işlem mi yani anestezi almadan yapılınca nasıl oluyor? Tıp fakültesinde çektireceğim de korkuyorum biraz
Asx Aslina tıp fakültesi nasıl bilmiyorum ama Ben çok araştırdım hastaneleri hep. Benim yaptırdığım yeni sistem ile ağrısız toplamda bi kaç dk süren bir işlem bayıltılmadı ki zaten gerek yok adet sancısı kadar bile ağrı olmadı
Aslina Asx vajinal muayene de takışan spektrum diye bi alet var ya o acıtıyor diyorlar ondan korkmuyorum ama ilaç verilince acıtıyormuş ondan korkuyorum biraz
Asx Aslina benim yaptırdığımda alet takılmadı ucu plastik bir şeyle içeriye ilaç verilip röntgen çekiliyor. Bu yüzden hiç acı olmadı
Aslina Asx tıp fakültesinde de aynı işlem yapılıyordur inş sırf acıyacak korkusu ile yaptırmak istemiyorum 🙈
Burcu-2910 sehrengiz_8 benım 1 ay oldu kürtaj olalı bakalım sonuç ne olacak hiç korunmadım ve adet olacakmıym onu bekliyorum düzenli bişe de yok ortada