sehrengiz_8 _Mother_ gelmiş geçmiş olsun inşaAllah her şey bundan sonrası için gönlünüzce olsun inşaAllah doğuruyorum etiketi ile de görürüz sizi
_Mother_ sehrengiz_8 Amin canım inşallah 🤗 yüzümde gülücük saçmama neden oldun Allah razı olsun Allah seninde yüzünü güldürsün inşallah 🤗
Simya sehrengiz_8 ayy aminn canım gebelik sürecinide paylaşırız inşallah inanıyorum olucak denk gelicez 🙏🏻🙏🏻 Gerçekten özele o kadar parayı özel muamele görmek icin veriyoruz ama ne yazıkki göremiyoruz. Hakkkmızda hayırlısı olsun cnm
sehrengiz_8 Simya inşaAllah burdan güzel haberlerimizi yine veririz doktorunuz ne kadar korunmanız gerektiğini söyledi mi peki ben sorduğumda kürtajdan 40 gün sonra kontrolünüz var o Zaman net bir şey söyleriz dedi ama bu süreçte korunun demişti
Simya sehrengiz_8 benm kürtaja gerek kalmadan düşük gerçekleştiği icin bir adet dönemi sonrası düşünebilirsin demişti canım ama şimdi gittiğim doktor sonuçlar çıkana kdr dikkat etmemi söyledi, ve smear testi de yaptı cok canım yandı kanama olsu biraz
asyaninannesii _Mother_ evet canım yaptım doğumumu çok şükür 28 günlük olduk bende haber vereyim dedim araştırdım buldum seni 😂sen kaç haftalık oldun cinsiyet belli mi
_Mother_ asyaninannesii ayyy gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🤗 yerime bolca kokla cennet kokulumu bende 14+6 oldum 12 de gittiğimde erkeğe benzetti doktor bakalım haftaya perşembe tekrar gidecem kesinleşir
asyaninannesii _Mother_ koklarim öperim de canım Allah razı olsun darısı basına insallah sende yavrunu sağ Salim alırsın insallah erkeğe benzettiyse doğrudur canım erkekler hemen belli eder kendini
_Mother_ asyaninannesii inşallah canım Allah razı olsun 🙏 ben başından beri zaten hep erkek hissediyordum rabbim hayırlısını nasip etsin sağlıklı olsun da gerisi mühim değil
asyaninannesii _Mother_ aynen öyle canım sağlıklı önemli olan mide bulantın var mi hiç yaşadın mi ben kızımda hamileyken 3 4 kere yaşamıştım 😂
_Mother_ asyaninannesii canım ben diğer gebeliğim de kızdı hani her gün sabah zaten kesin kusuyordum akşamları da arada oluyordu ama bunda diğerine göre daha rahatım arada kusma lar oldu ama
asyaninannesii _Mother_ hayırlısı olsun canım dikkat et kendine sağ Salim alırsın insallah sende cennet kokulunu evlat çok güzel biseymis çok şükür rabbim bize anneliği nasip etti ne kadar şükretsem az gerçekten canım 💕☺️
asyaninannesii _Mother_ amin insallah canım Allah razı olsun insallah sanada olur emin ol zaman çok çabuk geçiyor biz nerdeyse 1 aylık olduk bile ☺️
_Mother_ asyaninannesii maşallah maşallah canım rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah 🙏 bana da dualarını eksik etme
asyaninannesii _Mother_ amin insallah canım çok sağol tabi ederim rabbim gönlüne gore versin hayırlı bir şekilde 💕☺️😍
_Mother_ asyaninannesii inşallah canım 😍 cinsiyet için yazarım sana haftaya bakalım aynımı değişti mi 😂
_Mother_ asyaninannesii yok canım unutmam Amin canım inşallah Allah razı olsun 🙏 🤗 sen hangi hastane de doğum yaptın