Evettttt bendeee dogurdum ALLAHIN izniyle eviligimizn 4 yilini bitirdik sukur bebek denedik olmadi cok seyelr yasadik ama pes etmedik 3 tup bebek denememizde sukur kizıma hamile oldugumu ogrendim bu duygunun tarifi yok benim icin hersey ruya gibiydi dogmadan inanmam derdim sukur ki dohdu ama hala insan inanamiyor bu mucizeye. 37+1 haftalikken kontrole gttik dr cati muayenesi yapcani soylemisdi birgece onceesnde ara ara kasik bel agrisi yasadm normsl die dusundum kasilmalarim biraz fazlaydi onuda ole dusundum ogun biras yoruldum ona bagladim. Dr cati muayesi yapti ( bu arada kasmassaniz gercekden acimiyor 2 kere bakdi 3 de korkup kasdigim icin canim acidi ) cnku 3 cm acilma icden yirtik ve kanams yatis demezmi 😳 nst istedi snra begenmedini soyledi normal dogum die yatis yaptik meryem ana otunu suya koydum sancilwrm da basladi tabi hersey yarim satten gelisdi aciklik 6 cm oldu suyumu dr patlatti ama bn benden gecdim tabi ondsn snra asil sanci basladi ama Rabbim nefes alcak firsat veriyor snra nst yi begenmedini sanciyla kalp atisi ayni olmsdi icin eninde sonunda sezeryan yolu gozukdugunu soyledi tup bebej die riske atmak istemedini haftasnida doldurmadini kabul edrden hemen alicani kizim icin iyi olan neyse o olsun dedik kabul ettik hemen aldilar 5 dk icinde genel anastazi oldu ve uyabdimda yanimda gohsumde bir mucize vardi inanamadm hala inanamiyrm hastanedeyim seseryan snrasi biraz yorucu ilk yuruyus gaz falan kesinlikle ev yapimi kayisi hosafi icin gazda ise yariyor surekli su ve onu tuketin her dogim sekli illaki zor kolay dril bnde henuz toparlanamsdm agrilsrim.var ama kizima bakinca hepsini unutuyorum aklima gelenler bunlar allah isteyen dileyen herkeze nasip etsin.. ve sunuds unutmayin mucizelere inan kirildigi yrrdrn yeseriyor insan ☘🤲