Ebru2403 Babynest alicam ama kalitesinden emin olamadım hiçbir yer den aldığınız memnun kaldığınız kalitesi iyi olan sayfalar varmi
Elfynsmr Ebru2403 babynest.com dan aldım kaliteli çıktı baya sevdim kullanmak için sabırsıZlanıyorum ☺️
Merve8494 Ebru2403 a101e geleni almıştım ama hiç inceleyemedim annemde bıraktım doğumun orada olacak diye ama güzele benziyordu
EsraUmt Ebru2403 @tasarımcı_anne isimli sayfadan yaptırdım puset minderi örtüsü ve baby nest sonra da emzirme örtüsü ve yastığı yaptırcam ihtiyaç olursa
yigitalpinannesi40 Mujizam Siz yıkadınız mı aldıktan sonra makinaya atıp bende a101 den aldım yıkayacağım ama topaklanma yapar mı diye tereddütte kaldım
turansmom1 Ebru2403 ben bimden aldım kullanıyoruz şuan çok memnunum bazen bebişi atsam ben mi yatsam diyorum😂
kuzucugum Ebru2403 ebebek ten aldım gayet güzel gözüküyor ama kullanmadık daha allah nasıl ederse aralıkta kullanıcaz 🥰🥰🥰
halitefe Ebru2403 civilde en son indirimdeydi bir bakın oraya aşağı yukarı çoğunun kalitesi aynı zaten
Cagemeg Ebru2403 https://www.babynest.com.tr/anasayfa/ Ben buradan aldım, puset minderi de dahil tam set olarak, büyük boy ve küçük boyu var babynestlerin. Ben gerçekten çok beğendim, yastığı falan ortopedik, kumaşı harika. Tavsiye ederim kesinlikle. 👍🏻🌺