Enfl Kızlar merhaba bu emla kremini aramızda kullanan var mı acaba boyu ne kdr kaç kullanımlık bi bilginiz var mı teşekkürler şimdiden ☺️🙏🏻
esraizmirli Enfl hiç almayın bence asla uyuşturmuyor bitanesi 5 ml falan sanırım ama asla uyuşturmuyor emin olun 😂 ben almıştım 150 tl verip çöpe gitti param vallahi😂
Vildannaz07 esraizmirli bünyeden bünye ye değişiklik gösterebilir ama hiç uyuşturmuyor almayın demeniz doğru değil.yanılmayalım kimseyi. Ben uzun zamandır kullanıyorum işimi çok kolaylaştırıyor uyuşturuyor.
Enfl Tugce1803 canım dün doktoruma sordum ilk 3 ayda kullanımı yasak ama diğer aylarda kullanabilirsin dedi
esraizmirli Enfl her türlü acıyor emin olun birde hamilelikte vücutt hassas oluyor dahada zorluyor insanı ben kendim yapıyorum ama son zamanlarda acısı beni benden alıyor 🤷♀️
Tugce1803 Enfl Ben kullanıyordum ama gebelik dolayısıyla kullanmıyorum. Benim kullandığım emla değil jetex
Enfl Lidya-T canım ağda yapmak için ben eldiven ile alıyordum. Yalnız o baya uzun sürüyor ve hamilelikte karnım büyüdüğünde zor oluyo bnde ağda için pratik ve hızlı oluyor o yüzden istedim acısını dindirmek için
Neslibt72 Bende kullanmıştım hiç uyuşturmamıştı hatta acaba bir yanlışlık mı var diye üç kere denemiştim ama değişen bir şey olmamıştı. Bide bu tarz kremleri sürekli kullanmak duyu/his kaybına sebebiyet verebiliyor diyorlar. Araştırmakta fayda var
Lidya-T Enfl Besame adlı krem kullanmıştım. Makineyle bile almıştım. O kadar etkili. Önce lazer için kullanmıştım. Hamilelikte de makineyle alnak için. % 70 uyuşturuyor.