Mineee123 Kızlar bugün adet ağrım gibi biraz ağrım oldu sonra hafif belim ağrıdı ama geçti ara ara hissediyorum o ağrıyı daha dün kontrole gittim doktor bir sıkıntı yok dedi peki ben nasıl anlarım doğum sancısı olduğunu illa su mu gelir ya da kanamam mı olur
Ozlemoz Mineee123 bu doğum sancılarının en başı ilk olarak böyle geliyor sancılar kendini takip et suyunu nişanını ağrılarını falan çünkü çok önceden de bu sancılar gelebiliyor 🤗
sinber Mineee123 korkutmak istemem ama kızıma hamileyken be de aynı şekilde oldum kontrolden bi gün snr 36-6 da regl öncesi basınç gibi başladı kasıklardan snr bel derken ne akıntı ne su ne kanama olmadan o akşam doğum yaptım ama bnm ki geçmedi şiddetlendi. Dinlenmeye rağmen geçmeyen arası uzun olsa da şiddeti artan ağrı sancı dikkat edin takip edin uzanın bol bol zorlamayın kendinizi
Smeyyesayin Mineee123 benimde 1 hafta kadar adet sancısı gibi sancılarım oldu 39.haftamda sabah sızıntı şeklinde sonra artarak suyum gelmeye başladı akşama da doğurdum 😊
merve90 İnanki tam 36 oldum geçen hafta cuma günü sızıntı şeklinde su geldi akı tı sandım sonra birden suyum geldi apar topar doğuma girdim
melodia merve90 36 bitince mi doğum oldu😱 tam bugün 36 bitti 37ye girdim riskli bir durum var mıydı ya da gelişimi önde miydi?
Mirmom merve90 çamasırda ıslaklık oldu bende dun sımdı sen bole yazınca sorayım dedım cnım dun aksam çamasırım ıslanmıstı bunsabahta suyla alakası varmı acaba berraktı ama suan bıse yk ortada
merve90 melodia erken doğum belirtim vardı rahimim incelmişti 25.haftadan 36ya kadar yattım hep en son artık suyum geldi
Mde2323 Mineee123 bende de akinti okuyor birden bir islanma oluyor doktora gittim dogum suyu geldiğinde oyle az miktsr grlmez sadece ic canasirin ıslanmaz demisti gerçektende 28 haftadan beri var bu akan sey ama suan hala dogurmadim 36. Haftadayix
melodia Mde2323 terden de oluyor metabolizmamız hızlı ya daha çok terliyor kapalı yerler benim de öyleydi 37ye kadar geldim gelen giden yok :)