simyakaya78 Benimde çikolata kistim var sag yumurtalıgımda 5.2 cm çapında hamıle kalman ımkansız anca tup bebek yoluyla hamıle kalabılırsın dıyen doktorda oldu bekardım o zamanlarda alsak bıle yenıler dedıler baska doktor ben bısey yapamam cocugun yok anca universite hastanesıne git dedi visanne kullandım 9 ay hiçbir küçülme olmadı aldıgım kılolarda cabası oldu nıyeyse kılo yaptı bende. Şöyle söylüyeyim toplamda 8 doktora gittim sadece en son gittiğim doktorum bana sol yumurtalıgından hamıle kalabılırsın dedı. annem hemen kalkmamamı soluma dogru yatmamı önerdi aynı doktora 2 ay sonra 1 aylık hamileyken gittim Allah nasip etti ve oldu. Kistini kafana taktıgın surece kalman zorlaşır. Şimdi ikinciye hamıleyım rahmım ters benım, hazıran ayında kazara korunmasız bı ılıskı yasamıs olduk sonra bı korktum test yaptım negatif cıktı bı oh cektım oglum küçük diye korkuodum çünkü temmuz ayında kadın dogumcuya dogumdan sonra hiç muayeneye gitmemiştim bi gitmek istedim ultrasonla baktı 5 cm çikolata kistin var dedi dogum kontrol ilacı yazdı tedavi için ultrason cıktısınıda verdı 21 temmuzda gıtmıstım 28 temmuzda 7 8 haftalık hamıle oldugumu ogrendım kan tahlılınde saglık ocagında doktorum rahmım ters dıye ultrasonda gormedıgınden ilaç tedavısı yazmıs Allahtan kullanmamısım demem o ki 5 cmlık bı kıstle tek bır kazaradan 2.bebeğime hamıle kaldım kafaya takma Allah nasip edince oluo yani inşallah nerde isteyen bekleyen vicdanlı anne baba adayları varsa Rabbim nadip eder