Aytenkrsln Arkadaşlar ben ton balıklı pizza yedim yanına ayran içtim eşim korkuttu beni bişey olur mu lütfen acil dönüş yapın
mlsmrtgl Aytenkrsln Gebelikte ton balığı yüksek miktar cıva içerdiğinden yasak. Doktorlar tavsiye etmiyorlar.
Deletedmom95 Aytenkrsln balıkla ayran içinmi korkuttu eşiniz anlamadım 🤷 ama ton balığı hamilelik te önerilmiyor diye biliyorum. Takip edin kendinizi herhangi bi bulantı vs varmı (zehirlenme belirtisi ) yokmu bakın ona höre de doktora gidin x🌺
Babyy1S Aytenkrsln azdan sorun olmaz derler ama ton baliğında yüksek civa olduğu icin yenilmesi önerilmiyor isterseniz yemeden önce internette ne tür balık cesitlerini yemeniz gerektigine bakıp öyle yiyin bazen bnde unutuyorum hangisi yasak oldugunu falan
Aytenkrsln Deletedmom95 mide bulantısı falan yok evet ton balıkla ayran beraber aldığım için korkuttu
Aytenkrsln Babyy1S ya fazla içmedim zaten unutmuşum öyle önümde ton balık olduğunu doktor bana balık yiyebilirsin dedi ama ton balıktan bahsetmedi
Babyy1S Aytenkrsln hamilelikde civa orani yüksek olan balık çeşitleri tüketilmesi yasak yenmemesi gerekiyor fakat 1 seferden bir şey olmaz