Yandom Nurbalam ben ilk cennet kuşu oğlumu şiddetli adet sancısı ile kendimi acilde bularak öğrenmiştim olabilir tabi gebelik belirtisi
Yandom Nurbalam evet 9 temmuz da 19 haftalık erken doğum yaptım canım o yüzden dir belki sabırsızlığım bu kez dua edelim birbirimize :) inş bu ay anne oluruz hepimiz
Yandom Nurbalam âmin inş kürtaj sonrası düzenim bozuldu 30,29,25,25 günde diye gitti 25 gün olarak hesap edersek döngüyü 13 kasım beklenen regl görünüyor
Yandom Nurbalam dün ikindi vakti yaptım 5 dk ikinci hayalet çizgi cıktı sonra bi tık daha belirginleşti bekleyince tabi ama hala çok silik :) bugün test yapmadım kısmetse yarın yapacağım
Hducjsks Yandom benim gecenki doktor kontrolunde 15 gunu adet oldum yumurtalamadan sayarak simdide 2 ayim yumurta takip yarin tam 21 gun olucak ara ara bazen adet samcim oluyor olurum diye bekliyorumm
Melihakaya Kızlar ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz ben henüz hazır değilim çıkmayacakmış gibi geliyor yapıp ta pozitif çıkanlarınız var mı 🥰
Tugba1616 Benim 15 Kasım bugün kan geldi gündüz ve birdaha gelmedi inşallah lekelenmedir iki kürtajdan sonra 2 senedir bekliyorum