Nazzz1310 simyakaya78 14 kasım bekliyorum Insalh güzel haberler alırız benim koltuk altından beri göğüs agrım var bide şeffaf akinti senin varmi belirtin
Yandom Tahminî bat 12-13 kasım inşallah hayırlı haberler alırız :) şu an çok erken ama bende hiçbir belirti yok
Zzsm simyakaya78 benimde aynı canım ya belimde ve karnımda giriyo bi agrı geçiyor hemen bir kaç gündür dahada 1 hafta var regle bakalım bekliycem🤷🏼♀️
simyakaya78 Zzsm adete bu kadar az zamanda acaba yumurtlama olr mu kuzu bilemedim ama 17 18 gun oluyor yumurtlama
Zzsm Olabiliyor bazen kuzucum bir ay içerisinde bir den fazla kez yumurtlama oluyormuş ama çok nadir diyorlar benim yumurtlama üzerinden tam 7 gün geçti
simyakaya78 Zzsm o testler cinsel ılıskımı robot gibi yaptı iyice strese soktu bende attım çöpe kuzum henuz 3 aylık evliyim zatn :)
Zzsm simyakaya78 ayy daha çok yeniii zamana bırak ozaman kuzum rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah benim iki kaybım var maglesef bir kimyasal birde 21 haftalık melek kızım var 🙏🏻
Dayeolmak simyakaya78 ben 3 aylık evliyim niye bu kadar stres yapıyoruz bilmiyorum o testlerden bende aldım tavuk 🐔 gibi sürekli evin içinde mevzu yumurtlamış mıyım yumurtlamamış mıyım tavuk mu yumurtadan 🤣🐔yiterrrr😂😂😂😂
simyakaya78 Zzsm basın solsun kuzu.. Benim İcin erken ama kıstlerım var korkumdan hamilelik derdine dustum