MeliSeliMelih Yetergumus6327 yarın ikili tarama testim var öğrenirsem yazayım 😀 buraya ultrason fotosu atmıştım herkes erkek demişti bakalım 🥰 mayıs bebekleri çoğunlukla erkek mi acaba 😀
Denizzz88 Yetergumus6327 bizede %95 erkek dedi doktor 13.haftalıkken bir sonraki gidişte iyice kesinleşir herhalde
Yetergumus6327 Birgul 11 haftalikta tahmini kiz dedi bir oglum var birde kizim olsun 2.ye hamileyim kesin sonuc bekliyorum 😊😊 sen kacinci haftanda ogrendin tahmini?
Zuzu3321 Yetergumus6327 12+3 canim %100 kesin ilk kizimda bu doktor 10 haftalikken bilmisti baya guveniyorum
Birgul Yetergumus6327 bende tam 11. Haftada gittim erkeğe benziyor çıkıntısı var dedi merakla öbür haftayı bekliyorum 😇
Yetergumus6327 MeliSeliMelih himm ikili tarama dediginiz ultrasonda mi tahmin yapiliyor kan tahlilindemi bekleriz ultrasonunuzu hayirlisi olsun 😗😊😍
Yetergumus6327 Alizade_16 en erken tahmin bize yapilmis galiba 11 haftada 😀 hakkinizda hayirlisi olsun saglikli olsun en basta 🌹
Yasom Bende yarın 14 haftalık olucam daha öğrenmedik ama iki hafta önce gidince erkeğe benziyor dedi ama tabi net değil dedi heyecanla bekliyorum ilk çocuğum olucak inşşş hayırla sağlıkla gelsin de ne olursa olsun artık…🙏☺️