Btlsylgn Merhaba şuan bebeğimin cinsiyeti belli değil ama ben sürpriz yastık yapmak istiyorum ama renk konusunda kararsızım sizce her iki cinsede giden renk ne olabilir ?🌿❤️
Deletedmom95 Btlsylgn bebek ortada yok iken battaniye ve puset yaptım battaniye sarı puseti kırmızı lacivert. Patik yaptım gri duman renginde Bunlar ikisine de uyacak renkler 😊
turansmom1 Btlsylgn benimde oğlum oldu çoğu şeyini gri ve krem rengi aldım. İlerde belki kızımda olur😂
Tugba81 Btlsylgn Ben çoğunlukla gri hardal ve su yeşili yaptırmıştım canım cinsiyeti öğrendim halaa gri takıntım devam ediyor 🤣
Mommy2b Btlsylgn koyu yeşil, krem, sütlü kahve, sarı, turuncu, bebe mavisi bence kıza sa gidiyor bu arada
Smyy34 Btlsylgn kesinlikle açık ton gri ve beyaz yanına pembede yakışır mavide ben bı çok şeyi gri aldım
Mimartezeanne Btlsylgn toprak tonları, yeşil tonları yada beyaz, cinsiyet belli olduktan sonra da ben bu renklerde ilerledim açıkcası🥰
handesen73 Btlsylgn bn renklerin cinsiyeti oldugunu pek dusunmuyorum oglum olucak.hayirlisiyla cogu seyi kirmizi aldim kizim.olsa belki maviyi pembeden daha vok kullamirim.ne renk.istiyorsan ondan al.bnce