Zelalceylan07 Kızlar soğan kürüne ne zaman başlamalıyım bu gün adetimin ilk günü bu akşam yatmadan önce içsem mi bilen varsa yazsın Lütfen 🙏
Bebegiminannesi_ Zelalceylan07 adetin bitikten 2 gün sonra başla 15 gün aralıksız iç sonra bırak bende bu gün başladım hem beraber sonuç alırız❤️😘
Esraozkan Zelalceylan07 bende 4.gün başladım son günümdü adetimin öyle başladım. Bugün kürün 4.günü sabah akşam içiyorum bakalım inşallah hayırlısıyla olur hepimizin ile yarar kür
Sinemarslannnn Zelalceylan07 soğan kürü adet bittikten sonra yapılır ben regli bitimi hemen başladım aynı günlere ovulsaydın testi de yaptım yumurtlamayı gördüğüm gün soğan suyunu bıraktım
Betulmtn Peki bu sırada korunma olmayacak mesela. Ozaman bebek olma ihtimali ne olacak? Zararı olmazmi ki 🤔 ben de yapmak istiyorum kimyasal gebelik geçiriyorum temizlenmek için ozellikle
Sinemarslannnn Betulmtn ben adet sonrası yumurtalara günüm 11 gün sürdü cnm yani soğan kürü etkili bir sökücü düşük tehlikesinden dolayı yumurtala günü bıraktım ama aynı ay ek destek beslenme ile de eşime ve kendime de ekstra şeyler yaptım
Oznuryener19 Zelalceylan07 En güzel cevabı ibrahim saracoglunun soğan kürü videosunu izlemekte bulursunuz bence orda her şeyi açıklıyor