Bernayben 6 yıllık evliyiz korunmayı bıraktığımız gibi ilk seferde oldu 🙏🐣😊 canım oğluşumuzu bekliyoruz şimdi🙏🥰🐣
Ezgi2908 simyakaya78 merhaba öncelikle ya biz de 1 buçuk 2 ay korunmadık hatta doktorum bana tedavisiz çocuk olması zor demişti ona güvendik biraz sonra öğrendik ki bir aylık hamileymişim 👼😂
Ezgi2908 simyakaya78 ilk önce kistlerin var demişlerdi sonra sürekli devam ettiğim doktor polikistik over var Hormon bozukluğun var dedi ama nasip işte oldu bebeğimiz
socialmom0 simyakaya78 evlendikten 1 yıl sonra bıraktık canım aynı ay içinde oldu hatta adetim bittikten 7 gün sonra yerleşme kanamam oldu oda 6 ile 12 gün arasında olurmus çok şükür ilk ayda oldu rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin
Srhtzlyh simyakaya78 biz iki yıl bilerek bekledik bebek için. Konuşmaya başladık eşimle artik bi bebeğimiz mi olsa filan diye. Martta iki yılı doldurduk ve korunmayı bıraktık. Nisanda hamile kaldım. Şimdi 29+6 olduk minik kızımızla😊💕
Baharhnm simyakaya78 Korunmadım hiç. Bende eşim de çocuk çok istiyorduk. Evlenir evlenmez de oldu zaten şükür. 20+6′yız 🥰😍
Hamileyim-mutluyum simyakaya78 ilk ay hamile kaldım hatta hemen tutmaz deyip ovülasyon testi almıştım😂🙈ben de diyorum adetim bitsin de teste başlıyayım meğer hamiley mişim mucizem benimleymiş ❤❤❤🐣🐣🐣
Papatya-20 simyakaya78 4 ay düşünmedik 5.ay yani 1 ay sonra hamile kaldım bebegimi kaybettim kürtaj oldum kürtajdan sonra ilaç kullandım 5 ay sonra yine hamile kaldım bana söylerlerdi düşünme üstüne düşme olmaz yoksa DİE gercekten de öyle oldu zamana ne zaman bırakıp düşünmediysem o zaman oldu rabbim İsteyen herkese nasip etsin 💗 Hayırlı ugurlu saglıklı sıhhatli evlatlar
simyakaya78 Papatya-20 babada öyle diyorlar ama elde degil bana cıkıkata kıstn var denıldıgındem beri takıyorum oysa 3 aylık evliyim artık dusunmedıgım zaman olck gibime geliyor veya ksıtten olmayacak
guneysmom Bıraktım ertesi ay hamile kaldımm, ama malesef düşük yaptım daha sonra düşükten sonrada hiç korunmadım 5 hafta sonra hamile kaldıım çok şükür şimdi 29 haftalığızz fındığımlaa❤️ rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınn
Papatya-20 simyakaya78 benimde kürtajdan sonra hemen kalırsan yine bebegini kaybedersin dediler o evlat acısı yerini evlat hasretine bıraktı ben o süreçte hormon ilaçları kilo aldırdı yumurta tembelliği basladı ilaç tedavisi edelim bu süreçte hamile kalma 6 ay boyunca zayıfla yumurtalıklar rahim düzene girsin dedi bende odaklandım diyete spora o ay cocuk olmaz nasıl olsa dogum kontrol hapı 6 etkili DİE düşündüm adet düzenleci ilaçlar içiyorum ne bilim hamile kalmam kalmamam lazıma odaklandım kendimi o ay asla aklıma getirmedim ve o ay hamile kalmısım 😂 benim sebeblerimde mantıklıydı beynimden cıkardım bida evlat acısı yasamaktansa Bi kaç ay sonra olsun napalım dedim nasip ne zamansa o zaman veriyor rabbim inşallah sanada nasip etsin hayırlı evlatlar biraz uzun oldu k bakma 🙏🏻🤗