Shr16 Kızlar daha gebeliğin başındayım ve 15 günde 1 dr gidiyorum azda olsa çıkıyor epilasyon cihazını kullanan var mı corona arttı hiçbir kuaföre güvenemiyorum benim olduğum yerde doğrusu. Sizce almalıyım kullanışlı mi annemde vardı eskiden annem çok memnundu sizlere sormak istedim😊
koala06 Shr16 Ben kullanıyorum epilasyon aletini karnım büyüyene kadar kullanırım heralde ağdadan daha pratik geliyor
Zeyyno_ Shr16 Ben zararlı diye biliyorum hamilelikten önce zaten lazere gidiodum tüm vücut baya azaldı zaten kollarımda ve bacağımda 8aydır karışmıyorum eskisi gibi bikini ve koltuk altı için de boncuk ağda kullanıyorum 🙏 hamilelikten sonra evdede cihazım var yüz için kullanıyorum
Alyahira Shr16 ağdasız yapamayanlardanim 3 hamileliğimdede ağda yaptım epilasyon kullandim bundada yapiyorum canim şükür bi sıkıntı olmadı😊ama sen yinede doktoruna danış ağda yada epilasyon yapabilirmiyim de o ne derse onu yap canim çünkü bize zarari olmaya bilir herkesin vücut yapısı bir değil sende etki gösterebilir sen yinede sor doktoruna😊
mervayd1n Canım bende kuaföre tüm vücut ağdaya gidiyordum ilk zamanlar dr ağdayı yasakladı sonra korona derken kuaförü unuttum açıkçası , epilasyon aleti canım ciğerim oldu ama şimdi de karnım çok büyüdü oda zor olmaya başladı 😭
mervayd1n Shr16 Venüs pişmanlıktır . Benim riskim vardı ( açılma ) Dr yasakladı bana Ağdayı genital bölge için Venüs kullandım ama senelerdir yaptırdığım ağdalar çöp oldu sanırım . Umarım doğumdan sonra toparlayabilirim