Mom092 Limonlimon uff oyle bi konusmussunuz ki bende mi alsamm🥺 heryerim agriyo donemiyorum ağrilardan 😔kafamin altinda bir yastik birde bacagimin arasında kayip gidiyolar 😒
Limonlimon Mom092 evet evet kesinlikle almalisin 🙂 saat basi uyaniyordum sürekli dönmekten uykuya dalamiyordum iyi ki almisim 🙂
Mom092 Limonlimon bende oyleyimm surekli uyaniyorum gece boyunca 6-7 😣 30 haftalik olucaz alyim dmi😏😂
MinnieMouse Limonlimon dogumdan sonra ilk 15 gun bununla yatmaya devam ettim, ayrilmasi zor oldu 🤣 dunyanin en rahat yastigi, normal zamanda da kullanilir yani. Simdi 4 aylik kizimla totom yer gormedigi icin yastik mastik gormuyo gozum 🤣
Acemianne27 Limonlimon evet evet benim ki iki ayrı yastık oluyor birini de puset minderi olarak kullanmayı düşünüyorum 🙃
Acemianne27 Limonlimon e bebekten almıştım https://www.e-bebek.com/baby-mom-cok-fonksiyonlu-hamile-destek-yastigi-p-byp-1453/
minik_kalbim Limonlimon benim 10 haftalkkn düşük tehlikm vardi ağrilarim oluyodu ozamn aldm hâla devam ediyom kullnmaya gayette memnunum hele o bacak arasına aliyon bi tarafini oh ne rahat oluyo 😅
Mirayse1 Limonlimon trendyoldaki yorumların yarısı kötü ince dolgusu az fialan diyorlar siz be düşünüyorsunuz
izmirannesi Mirayse1 merhaba bende hamile yastığımı trendyoldan aldım ama gayet yeterli çok aşırı dolgun olunca rahatsız ederdi zaten. Birazcık bi eğim bile dönmeyi engelliyor. Beklenti meseledi tabi