Aybukeeee Kizlar dun gece 3 te nisanim geldi ama sancim yok suyum gelmedi yalnizca midem bulaniyor ve sirtim ağrıyor sizce ne zaman dogum baslar tecrubeli olanlar yazabilir mi
nslhn__ Aybukeeee ben 2 ay once doğum yaptim nişanim sabah cok erken saatte gelmisti gecede doğum yapmistim
Rabia95 Aybukeeee benimde bugün geldi, 2 cm açılmam varmış eve geldim. Doktor nişan gelince bi hafta içinde dolum başlar dedi, belki yarın belki 3 gün doğurursun ama en geç 1 hafta dedi
Hilalgc Benimde dün geldi nişanım gittim.muayne oldum çatı.muaynesi yaptı 1 cm açıklık dedi eve yolladı.benimde suyum.gelmedi sancı yok bekliyorum öyle 2-3 güne dogurursun dedi bana sen kaç haftaliksin
Aybukeeee Hilalgc benin zaten erken riskim var bebek kanalda bekliyordu doktorum dogumumu bugunde bilgisini verdim bekle sancn vs olursa gel dedi
Hilalgc Aybukeeee anladım canım herkeste farklı belki 1-2 hafta sonra gelir belki 2-3 gün sonra herkeste farklı
Hilalgc pembeblog benim az bişey geldi rengi galiba herkeste farklı bende kahverengi sümüksü bişeydi çatı.muaynesi olunca doktorun parmağına da geldi kan evet nişanın gelmiş dedi