anymtir Kızlar silikon göğüs kalkanı mı yoksa gümüş göğüs kalkanı mı almalıyım sizce. Silikon alanlar yeterli olmadığı için memnun kalmadıkları için sonradan gümüş de alıyorlarmış ama tekrar tekrar almaktansa önerilerinizi alabilir miyim. Hangisini alayım.
Lilakus anymtir silikon hem göğsü koruyor hemde akan sütü topluyor gümüş kapak sadece yara olmasın diye biliyorum
Hllfrdvsihsn Gögüs kalkanı daha çok göğüs ucu olmayanlar kullanıyor gümüş kapak yara olmasını engelliyor iyileştiriyor
Nesliyazmazz anymtir göğüs ucunuza krem sürüp iyileşmesini bekleyecekseniz silikon kapak tercih edin. Gümüş göğüs kapağı kremsiz direkt göğüs ucubuza koyuyorsunuz. Henüz doğum yapmadım ama gümüş kapakları günde 1 saat takiyorum göğüs ucum yumuşacık oluyor.
Lilakus anymtir Silikonu takınca göğüs ucuna bir şey degmiyor etkisi o ben hem deymemesi için bir de sütü toplasın diye almıştım Silikonu
Lilakus anymtir Aslında şöyle silikon göğüs kalkanı yuvarlak üç parça şeklinde göğüs ucuna bir şey değilmiyor koruyor bir de sütü topluyor Gümüş kapakta yara olan göğsü iyileştiriyor diyebiliyorum ben kullanmadım Bir de silikon göğüs ucu var meme ucu olmayanlar için uca takıyorsun bebek oradan emiyor
minikbebeklerim Silikon dediğiniz nasıl bilmiyorum ama ben chicconun göğüs Kalkan’ını kullandım lansinoh kremle birlikte ve hiç yara olmadı ama kaba duruyor. Şimdi ikinci doğumum olacak bu kez gümüş kapak aldım bakalım Doğumdan sonra nasıl olacak
anymtir Lilakus Öyle olunca da yara olmuyodur tabi dimi o yüzden silikon yeterli sanırım anladığım kadarıyla