sdtdmrkn Merhaba bayanlar bebekleriniz kaç kg bnm 3 kg çıktı bugün önden gidiyormus. Aralık başı doğum olabilir planlı sezeryanla. O zamana kadar kaç kg daha alır ki?
Selin59 sdtdmrkn tam 35.haftada 2500 dük doktorum gayet iyi dedi 🙈 senin ki çok iyi canım maşallah galiba 4 kilo doğurursun sen 🤓🙈
Selinnna Mommy- hic alakası yok canım 34 deyim 2500 kilosu doktorum uyumlu güzel dedi bu doktorlarıda anlamıyorum 🤷🏻♀️
ilknur_aktas1636 Haftamda 3.5 kg dı sımdı 36+2 deyim kac gram daha aldık bılmıorum yarın bellı olucak hayırlısıyla 12 kasımda planlı sezeryanla gelicek canım oğluşum🤗🤗
merisenel-2016 ilknur_aktas1636 haber eder misiniz merak ettim bende😊 benim kızım da 3200 dü 35. Haftada şu an 36+4🤲❤️
merisenel-2016 sdtdmrkn kilosu gayet iyi haftasına göre maşallah 🤲😊 son zamanlar kişi alıyor bebekler ona göre doğuma kadar 4 kg da geçebilir ☺️Sağlıkla kucağınıza alın inşallah🤲
ilknur_aktas1636 merisenel-2016 ederım etmemmı bugun son kontrolumuz var bakalım ne kadar ne olmus maşallah dıyelım bebıslerımıze kuzum❤️❤️
ilknur_aktas1636 merisenel-2016 canım son kontrolumuzu olduk bebıs 3750 gr olmus boyuda 52 cm doguma haftaya ıns 36+3 te durum buysa haftaya bıraz daha kılo alır dusunuorum saglıkla sende kucagına al ıns🥰🥰
merisenel-2016 ilknur_aktas1636 Maşallaaahh🥰Rabbim esirgesin çok iyi herşeyiyle sağlıkla kucağına al inşallah🤲Amin canım Allah razı olsun 💕 Doğum zamanını bilmek heyecan verici olmalı😍