yagmuryusuf Kızlar 28+5 haftalık hamileyim ve kalça ağrım çok var sağa sola dönerken çok kötu ağrıyo doktoruma danıştim ağrı kesici verdi ama bı ise yaramıyor sizin bı öneriniz var mı??
Ozlemtem yagmuryusuf canım benim de oluyordu ama kalçadan bacağa vuruyordu yürümemi felan etkiliyordu kalsiyum vermişti doktorum
seyydac yagmuryusuf bende de oluyordu doktor ağrı kesici değil magnezyum takviyesi verdi ve faydasını gördüm.
jrarya yagmuryusuf bende de oluyodu ne oturuyo ne yatabiliyo ne yürüyebiliyodum osteocare verdi doktorum sabah akşam içiyorum ilk günden itibaren faydasını gördüm danışın sizde isterseniz doktorunuza
Ceyis Benimde agrıyor öle uykudan uyandırıyo doktoruma danıştım cok agrırsa agrı kesici at dedi bende agrı kesici atma taraftarı olmadıgımdan atmadım
Pelinnn Biz de 35 jaftalığız ve daha öncede vardı ama bu son üç gündür kalçamdan başlayıp komple tüm bacağıma yayılıyor ağrı 🤦🏻♀️😖 ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum o derece canım acıyor ben de magnezyum kullanıyorum ama faydasız 😖😖😔😔🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Fidashka Vaaar🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️Bendede gecmek bilmio ve dogurana kadar gecmiycek galiba.Barışmak zorundayız ağrılarla canım,malesef.
Nrcn Benimde çok ağrılarım var belim ve kalçam mahvediyor beni. Yan yatarken belime ve bacaklarımin arasına yastıkla destek yapıyorum biraz olsun rahatlatıyor.
NilferHarmandal Siyatik sinirinden kaynaklı bu tip ağrılar öZellikle gebelik döneminde çok sık oluyor böyle kalçaya bıcak saplanır gibi başlayıp bacağa kadar vuruyor hatta adım attırmıyor Allah yardımcımız olsun
Peelll Bende de başladı 18+3 ara ara bir batıyor aksatıyor yürümemi resmen ama sonra geçiyor çok yorulunca felan oluyor genelde