uraseliminannesi Merhabalar hamis annelerim 33 haftalık hamileyim mide yanmasından duramıyorum ne gece ne gündüz 😪 var mı bir öneriniz lütfen yardımm 😪😪
Dr0607 uraseliminannesi soğuk süt çok iyi mutlaka dene birden değil yavaş yavaş iç bi çay bardağını kesin iyi gelicek oda olmazsa elma ye canım
ozge_ozzgee uraseliminannesi ben de 31. haftama yaklaşıyorum mide ağrısından duramaz hale geliyorum. Ilıktan soğuk süt içmeni tavsiye ederim. Ben o şekilde rahatlıyorum ve yüksek yastıkla uyu.
uraseliminannesi Mervensari Asitli şeyler tuketemiyorum ama denemeye çalışacağım geçsin sinde yeter ki. Maden suyu değil mi
uraseliminannesi Dr0607 sütü deneyeceğim elma kısa süre geçiriyor sonra yine başlıyor Allah yardımcımız olsun inşallah. Çok teşekkür ederim. 💙💙 Gaviscon kullanıyorum o da kısa süre geçiriyor sonra sil baştan
uraseliminannesi dryaakhrmn ben de Gaviscon kullanıyorum canım ama kısa süre dinliyor sonra yine başlıyor geceleriydi önceden şimdi gündüz de başladı
Dr0607 uraseliminannesi soğuk olarak iç sütü canım soğuk süt çok işe yarıyor ben kendimi bildim bileli hep varsa soğuk süt içerim maden suyundan önce yeri geliyor maden suyunun rahatlatamadığı mide yanmasını iki yudum soğuk süt rahatlatıyor dene inşallah rabbim şifa versin 😊
rose90 uraseliminannesi bence yedikperinize dikkat edin gluten acı turşu bunlar mide yanması yapar yeşil elma maden suyu iyi gelebilir