Peyzaj nazeninhanim benim içime de inan erkek doğuyor ama gönlüm de sağlıklı bir şekilde olsun ama kızım olsun oğlumun yanına da diyorum ama herşey allahtan tabiki yine oğlum da olursa onun yeride apayrı olacak anneciğineee 😍😍😍💕❤️
nazeninhanim Peyzaj ben de öyle ikinci çocuğum olursa allah nasip ederse kız olsun bir erkek bir kız konuyu kapatayım istiyorum:)
Sermec27 Peyzaj yok bitti cok şükür 2 gündür iyiyim belki de içerideki kanama alanı bitti inşallah öyle olmuştur yarın randevum var bakalım ne diyecek doktorum
Peyzaj Sermec27 ayyyy hadi gözümüz aydın o zaman canım ben dedim sana bu günler geçecek ve senin doğum hikayeni okuyor olacağız 🤲❤️😍
Pyo Sermec27 teşekürler canım 13 haftalıktı erkek dediniz bu sefer kız doktorda kız gibi dedi ne t konuşmadı hayırlısı artık😊
Sermec27 Pyo su an kac haftalık canım su an bana kız gibi geldi o ultrasonda tam anlamamış olabilirim 🥰hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsin rabbim
Erdem21 Peyzaj valla ne desem yalan bakma bildiğimizden değil asıl uzman olan doktorlar ama kızımda kese yuvarlakti. Bunda farklı gibi 16 olim gidip öğreneyim artik
Sermec27 Pyo kız gibi canım su an daha net eski ultrason resmine göre hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah 🤲 🥰
Peyzaj nazeninhanim bende senin mantıktayım işte canım bu da kız olursa dükkanı kapatmak istiyorum 😂🙈😂😂😂
Peyzaj Zana123 ayyyy çatır çatlıyorum canım bi net bir şey öğrenemediğim için bide benim minnak bacaklarını açmadığı için 😂