Aysimatugce 8+5 Hamileyim premesis kullaniyorum 3 gundur ama hala devam eden bulantilarm kusmalarim var ? Yardmci olur musunuz 🤕🤕😷
Hazalcng Aysimatugce şuan 30+1 deyim ancak ilk üç ay ben de içtiğim suyu bile çıkarıyordum. Premesisi günde iki kere almama rağmen kusmalarım devam etti. Ama ayrıca folik asit içerdiği için bırakmadım. Ancak iki günde bir serum takviyesi aldım. Başka türlü vücut susuz kalıcaktı. Bu süreçte bebek zaten besleniyor ondan endişe etmeyin ama su bile içemiyorsanız serum taktırmakta fayda var çünkü vücudun susuz kalması bebeği olumsuz etkileyebiliyor.
Bayoloji Ben kullanmistim hamileligimin baslarinda cok faydasini gordum kullanmaya devam edin belki sizdeki etkisi daha gec olur
Aysimatugce Bayoloji Ilk gun cok ise yaradi ama 2 gundur hala gecmeyen bulantim var yemek yiyemiyorum 😐insllh bi an once etki eder
Aysimatugce Mavim Calisiyorum zaten ki cbuk krakerle ask yasiyo gbiyim baska hcbsey yiyemiyorum Ictgm su vs hepsi geri ckio Serum vermisti dr acaba ise yararmi taktirsam bilmiyorumki ilk hamileligim Cok bi bilgm yok korkuyorum
Mavim Seninle aynıyız 8+5 im ben de ve peynir ekmek havuç muz hafif bir çorba yağsız baharatsız katkısız et bulgur pilavı ayran. Bunları yiyorum ve az az bölüyorum iyi geliyor. Hastanede serum aldıktan sonra bu çözümü buldum. Ben de premesis kullanıyorum
Aysimatugce Mavim Muz gelmiyo bana havuc rendeleyip yiyorum cok sukur ilk dwfa aksam dsarda yemek yiyebildm smdilik iyiym insllh sbh tekrar ayni sorunu yasamam 2 haftadr cubuk kraker yemekten icim şişti ama millete bakarsan ben keyfmden yemiyorum sinirim bozuluyo boylede olunca
Aysimatugce Hazalcng Serum var doktor yazdi ama surrkli taktirma cok kotu olnca taktir dedi ama eşimde musade etmiyo pek sevmiyo ilac icmemi dogal yonleri dene diyor ama yarn kotu olursam mecbr taktrcam bebegimin sagligi dha onemli benm icin