Matildaa Kızlar sezeryan günümü aldım 15 aralıkta erken mi verdi doktorum acaba. 40 haftam dolmadan 6 gün önce. Ondan önce sancım falan gelirse korkuyorum 😨 Allah korusun birşey olur diye çünkü 3. Cü sezeryanım.
ayyseee1 Matildaa allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde 19 22 Aralık arası inşallah ve 3 ncü sezeryanım ☺️
busbus35 Matildaa cnm bnm de ikinci sezeryan olcak 15 Aralık 20 arlaik da 39 haftanın içinde olmuş olcam ozman verecekmiş günü 🙏❤️38 haftada vermiyor Muş devlet hastanesi yalnız şuan 32+3 günlük yani 33 haftamdayim 2haftada bir gel dedi hep aylık olarak gidiyordum
glsahbaydemir Matildaa benimde 1 Aralık bi sıkıntı olmadığı sürece. Bi sorun olursa daha erken doğum olur zaten. Benimde normalde 12 aralıkta günüm doluyor.
Matildaa cigdemoktav hayır canım daha 33 haftalığım şimdiden verdi zamanımı ve 40 haftam ın dolmasına 6 gün varken alacaklar sezeryanle. Ondan önce sancım gelir diye korkuyorum riskli olduğu için
busbus35 Bide anti parantez açtı doktor 36 haftadan snra takipte olcak su gelmesi sancı olması diğer etkenler olmazsa bu 39 kadar bekleniyor Muş 🙏❤️