Aysehatun Kızlar yüz nemlerdirici krem olarak ne kullanıyorsunuz benim evde kullandığım hamile kalmadan önce 2 marka vardı ama içeriği daha doğal bir nemledirici istiyorum doktorumada sorucam ama ondan önce burda kimler ne kullanıyor bilgi almak istedim
Espbulut Aysehatun dermalogica deneyebilirsiniz , eczanelerde satılıyordur muhtemelen. Ben onun hem yıkama jelini hemde nemlendiricisini kullanıyorum çok memnunum 💁🏼♀️
Bgmbgm Aysehatun ürünleri çok guzl ben yüz kremi göz akremi kullanıyorum duş jelinide aldım kayisili peeling te güzel biraz fiyat olarak pahalı ama alınca uzun süre yetio bana hergun kullanmama rağmen az az sürüyorum bide zaten az da alsam dagilio yzuumde
Aysehatun Bgmbgm evet doğal içerikli olduğunu biliyorum bende daha önce doğal yine içeriği olan fondotenini kullanmıştım memnun kalmıştım bide makyaj süngeri çok güzeldi krem konusunda hiç kullanmadın o markadan ama bakacağım 🙏🏼👍🏻
Aysehatun Cnnckr anladım canım dikkat etmek lazım tabi bu eczanelerde dermokozmetik bölümler oluyor ya onlardan da bilgi alacağım insallah once bi doktoruma sorayımda
Lovelyy Yves rocher ın nemlendırıcı yuz yıkama jeli ve kremini öneririm dogal bır urun benım cıldım cok kuruydu baya ıyı geldı