Gizemaltnr Hanımlar birşey sorucam ben günlük hayatta balık sevmiyorum aserme döneminde etten de tiksindim ve yiyemiyorum ve doktorum bunun için takviye edici verdi bu durum bebeğimi etkiler mi yani gelişimi nasıl olur
ae3535 Gizemaltnr doktorum ne derse guvenip yapiyorum canim o iyi bilir diye, icini ferah tut kac haftaliksiniz
Caglanuroney Gizemaltnr bende yaz ayında balık yiyemedigim için takviye ilaç vermişti balık yemeye başlayınca bıraktım hiç bı sıkıntı olmadı kullandığım zamanlar
Babyy1S Gizemaltnr ben her hafta balık et tavuk yememe rağmen vitaminlerimi yine iciyorum sonucta vitamin faydası çoktur bebek ve anneye ceviz kuru üzüm faln gelisimi icin de güzel birde kefir
MaviMasal Gizemaltnr 30+5 şimdilik bir buçuk hafta önde ama sonlara doğru haftasıyla uyum sağlıyormuş
maria12 Gizemaltnr benim doktorum bol bol ceviz, sebze, meyve ye demişti balık tüketemiyorum deyince.
Mugee09 Gizemaltnr balık için balık yağları var canım yiyene bile doktr öneriyor bnde ikisini çok sevmyorm ama haftada bir az bi porsiyon bile yok ama yemeye çalışıyorum . Eti de bilmiyorm ne veriyorlar onun için