dorukcumbebisim Kızlar selam 11 haftalık hamileyim demir sigortadan iki can hayat sigortası yaptırdım.Anlaşmalı hastanelerde medikalpark ta var benimde içime sindi hastane. Giden arkadaşlar önerir misiniz? Ve hangi doktora gidiyorsunuz önerilerinizi bekliyorum 🥰🥰
Betulmtn dorukcumbebisim ben gidiyorum keçioren VM Medical Park a 🥰 Dr um ikbal kaygusuz çok çok memnunum. 7 yıldır Ona gidiyorum. Lokman hekimdeydi yeni geçti bu hastaneye. Çok yumuşak çok güler yüzlü ve çok şefkatli Bi doktor. Çok anlayislidir. Soracağın bisey varsa sor diye soyler her seferinde. Doktordan memnuniyet herkes için değişebiliyor ama dediğim gibi ben çok memnunum. Kızımın doğumunu onunla yapmıştım 7 yil önce. Şimdi de bebek tedavisi görüyorum
Betulmtn dorukcumbebisim instagram dan takip edebilirsiniz. Benim evime yakın olmadığı halde hatta lokman hekimden pahalı olmasına rağmen o o hastaneye geçti diye oraya devam ediyorum ben. İnşallah yeniden doğum yapmak Nasib olsun 🤲 gereksiz tedirgin etmiyor hiç. En çok o huyunu seviyorum